Breng uw bedrijf, producten en diensten professioneel onder de aandacht door middel van high-end bedrijfsfotografie.
Met behulp van pakkende beelden kunnen wij u helpen uw merk te accentueren, uw medewerkers op een eenduidige wijze te presenteren en uw producten in het beste voetlicht te plaatsen om daarmee uw klanten te stimuleren tot (herhaalde) aankopen.

© John Bouma Fotografie productfotografie

© John Bouma Fotografie productfotografie


Met product fotografie leggen we de essentie van uw product vast om zodoende de aandacht van potentiële klanten te versterken. Zeker bij online verkoop, is het opbouwen van een sterke visuele prikkel tussen het product en de persoon, de sleutel tot effectieve verkoop.

Wij brengen uw producten tot leven, met onze creativiteit, geavanceerde apparatuur en redactionele vaardigheden om details zoals textuur, kleur en vorm op een frisse en pakkende wijze te presenteren.

Om het u gemakkelijk te maken kunnen wij u veel werk uit handen nemen bij presentatie, styling en archivering van uw productfoto’s. Op verzoek kunnen wij het beeldmateriaal aanleveren met uw specifieke wensen, formaat en afwerking.

Beeldmateriaal kan op fysieke media aangeleverd worden of middels ons eigen WeTransfer channel. Ons eigen WeTransfer channel geeft u de mogelijkheid om uw beeldmateriaal tot 6 maanden na upload te downloaden.

makkinga_compositie3Fotografie is een zeer belangrijk aspect van een high impact reclamecampagnes. Het beeldmateriaal zal de kijker moeten prikkelen, enthousiasmeren en aanzetten tot aankoop.

Reclame fotografie vraagt ​​om professionele fotografen die beeldtaal begrijpen en een merk kunnen creëren, promoten en kunnen bijdragen aan een ​duidelijk verkoop-signaal.

We kunnen voor u de gehele reclamecampagne als een project oppakken, van ontwerp tot productie. Vanuit een klantgerichte aanpak leggen we in een eerste gesprek duidelijk de kaders vast, uw wensen, budget en in te zetten media kanalen.

Wij werken met professionals binnen het vakgebied en kunnen u dan ook vanuit verschillende disciplines bij staan.

mg_2618Evenement fotografie betekent voor ons het visueel vastleggen van uw event zodat u uw verhaal kunt delen en uw publiek kunt betrekken bij uw bedrijf en uw merk daarmee kunt versterken.

Hierbij kunt u denken aan product lanceringen, liefdadigheidsevenementen, prijsuitreikingen en feesten van welke aard dan ook. Deze beelden kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden, PR en website content.

Wij zijn experts in discrete evenement-fotografie met een duidelijke verhaal lijn.

mg_4310Door  middel van een professioneel zakelijk portret kunt u uw medewerkers presenteren op een manier die vertrouwen geeft. Dit is een eerste stap in het bouwen van waardevolle relaties. Bestaande en potentiële klanten weten onmiddellijk met wie zij persoonlijk zaken doen en dat wordt altijd zeer op prijs gesteld.

Zakelijke portretten zijn nodig voor sociale media profielen zoals LinkedIn en Twitter, uw bedrijfswebsite(s) en geprinte media. Wij helpen u de juiste portret stijl te creëren, zodat uw portretten uw unieke aanpak en werkwijze uitstralen, en een beroep op de doelgroepen die u wilt bereiken.

Een zakelijk portret kunnen wij voor u verzorgen in onze goed uitgeruste studio of naar wens op uw eigen bedrijfslocatie of een locatie naar keuze.

Voor onze zakelijke klanten hanteren we voor bedrijfsfotografie de volgende werkwijze:

– Aan de hand van het (telefonisch) intake gesprek maken we een offerte op. In de offerte worden prijsstelling, gekozen werkwijze, leverings- en betalingsvoorwaarden en levertermijn voorgelegd.
– Bedrijfsotografie kan zowel op locatie als in de studio, reportage-stijl of volledig geënsceneerd worden geleverd.
– Alle beelden worden op kleur en densiteit gecorrigeerd en in elk gewenst formaat afgeleverd.
– Spoed betekent: aflevering op de dag van fotografie!

 

Wilt u uw producten op professionele wijze gefotografeerd hebben of wilt u een bedrijfsreportage laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op 0546-456121

 

John Bouma Fotografie; fotograaf te Almelo, Hengelo, Enschede, Twente, Overijssel, Wierden, Borne. Vriezenveen. Kledingfotografie, Bedrijfsfotografie, Productfotografie, familiefotografie, kinderfotografie, zakelijk portret, social media portret, bruidsfotografie, Grotestraat 167 Almelo, Foto Bouma, John Bouma, Architectuurfotografie, Interieur fotografie, Exterieur fotografie