Over John Bouma Fotografie

Foto Bouma
John Bouma (1963) is allround fotograaf en sinds augustus 2009 gevestigd in Almelo onder de naam John Bouma Fotografie.

“Vakfotograaf is een super leuk vak, omdat je voor en met zoveel verschillende mensen mag werken. Elke keer de foto’s zien te maken die het mooiste cadeau zijn om weg te geven of te krijgen of die foto’s maken die de reclamefolder net wat meer uitstraling geven waardoor de omzet stijgt. Het belang van een goede foto is enorm groot, maar wordt helaas te vaak onderschat.”

Een greep uit de activiteiten van John Bouma Fotografie: bedrijfsfotografie,  het vastleggen van (bedrijfs)evenementen, het fotograferen van packshots, model-, reclame-, folder- en websitefotografie, bruids- en portretfotografie.

Ook een glamourparty of een kidsparty is bij John Bouma Fotografie een groot succes! Glamour en plezier, een ideale combinatie voor als je iets speciaals te vieren hebt of als je gewoon zin hebt in een uitje met vrienden, vriendinnen of collega’s.

Naast fotograferen is beeldbewerking een belangrijk onderdeel van het werk. Je kunt bij John Bouma Fotografie daarom ook terecht voor praktisch alle digitale bewerkingen van foto’s. Bent u toe aan een nieuwe folder of website, dan bent u bij Foto Bouma ook aan het juiste adres voor webdesign en vormgeving.

Daarnaast zijn er nog de workshops fotografie. Tijdens de praktijkgerichte workshops ontdek je de mogelijkheden van je camera en leer je welk effect licht, standpunt, uitsnede, scherptevlak en invalshoek hebben op je uiteindelijke foto. Je zal merken dat na 1 dag je foto’s al een stuk beter worden.

Wil je een mooi portret van jezelf of heb je een andere opdracht voor me, neem dan snel contact op!
Bel 06-20594150.

Referenties:
Wegener Huis-aan-Huis Media, terStal, het Hagenkoor, FC Twente, Consumeer Live etc… klik hier voor een uitgebreide referentielijst.